Om oss

XBID AS er et landsdekkende auksjonshus med kunder over hele Norge. Vi har kontorer i Kristiansand og Holmestrand. Vi er i sterk vekst og vår ambisjon er å bli Norges største auksjonshus innen 2028. 

Vi har et profesjonelt team med auksjonsrådgivere som hver dag sikrer trygge og gode prosesser, samt sørger for at vi til en hver tid leverer den beste kundereisen. Vi tilbyr sikker auksjon for bil, båt, mc, landbruk, bygg og anlegg, caravan, lastebil og henger og annet på "torget".

Les mer om hvordan selge og hvordan handle hos XBID.

Xbid.no har hovedkontor i Sørlandssparken i Kristiansand, like ved avkjøringen fra E18. Her har vi tilgang til lager og kontorplasser til våre medarbeidere. Vi har også kontorer i Holmestrand der flere av våre auksjonsrådgivere holder til.

Har du spørsmål om våre tjenester, ta kontakt med oss via telefon eller epost

Ansatte


Rune Haugland
Daglig leder

Vår daglige leder med ansvar for drift og strategi. Rune har over 25 års ledererfaring fra Forsikring & Finans der han har hatt flere nøkkelroller. Rune er også gründer Finansformidleren.no og har et stort hjerte for mennesker og bedriftsutvikling.

Telefon: 913 61 949
E-post: rune@xbid.no

Jim Falldalen
Auksjonsmegler Sør/Øst

Vår dyktige auksjonsmegler for Østlandet Jim Falldalen. Jim har ca 30 års salgserfaring hvor han blant annet har drevet egenimport av varer for direktesalg .Han har også jobbet som teknikker innenfor IT, håndverk, bygg og anlegg og har stor kunnskap om det meste. Jim er flink til å bygge gode relasjoner samtidig som han har et brennende ønske om å oppfylle kundens behov og svært opptatt av å gi kunden god service.

Telefon: 932 00 424
E-post: jim@xbid.no

Carl Jørgen Axelssen
Auksjonsmegler Sør

Vår dyktige auksjonsmegler for Sør. Carl Jørgen har lang erfaring fra auksjoner i alle former og formater gjennom mange år som auksjonarius for Netthandelen.no. Han jobber hardt er utadvendt og sosial medarbeider som byr på seg selv og trives ute på veien blant kunder. 

 

Telefon: 905 31 895
E-post: carl.jorgen@xbid.no

Leif-Egil Jakobsen
Auksjonsmegler Øst

Vår dyktige auksjonsmegler for Østlandet. Leif-Egil har over 30 års erfaring fra forskjellige bransjer innenfor salg og ledelse. Leif-Egil er i tillegg praktisk anlagt og har stor kunnskap på privat -og næringsobjekter.

Telefon: 942 18 700
E-post: leif-egil@xbid.no

Jomar Simonsen
Auksjonsmegler Sør og Vestlandet

Vår dyktige auksjonsmegler for Sør og Vestlandet. Jomar har inngående kunnskap om maskiner og kjøretøy. Jomar har en allsidig bakgrunn og er en stor ressurs for XBID og våre kunder.

Telefon: 905 37 425
E-post: jomar@xbid.no

Per Tommy Sangvik
Markedsrådgiver

Grunnlegger av XBID.no. Per Tommy har 20 års erfaring fra bilbransjen og er utdannet markedsøkonom fra BI. Han har en brennende interesse og et stort engasjement for salg og markedsføring.

E-post: per@xbid.no

 

Trond Arne Berg
Markedsrådgiver

Grunnlegger av XBID.no. Trond Arne har over 30 års erfaring fra bilbransjen der han har hatt en rekke lederroller og eierposter i forskjellige bilforretninger. Han har også vært innom en rekke andre bransjer og har også mye kunnskap om bygg/anlegg samt eiendomsforvaltning og investeringer.

E-post: trond@xbid.no

 

Du finner oss her