Er du lei av stresset med kjøp og salg?

Vi håndterer det meste for deg, uansett hva du ønsker å selge! 

 

XBID AS er en nettauksjon som har hovedkontor i Kristiansand, Sørlandsparken. Vi hjelper deg og dine nære med å selge objekter på nettauksjonen XBID.no.  

Vi samarbeider med flere store aktører som blant annet NAF, Vikingkontroll, FINN.no og Brage Finans. Det vil si at når du selger på auksjon hos oss blir annonsene også automatisk lagt ut på Norges største markedsplass, FINN.no, XBID.no og på sosiale medier. 

Er det objekter som kan gå til utlandet vil annonsen bli eksponert for hele Europa. Dette sørger for at vi får maksimal eksponering på alle objektene som er til salgs. 

XBID har auksjonsrådgivere som håndterer hele salgsprosessen fra annonsering til oppgjør. Dette gjør at du får mer tid til å gjøre andre ting, samt at du får solgt unna ting som ellers bare blir lagret eller skrotet. 

Hvilke typer objekter kan auksjoneres? 

Vi tilbyr stort sett alle de samme kategoriene som FINN.no gjør, utenom eiendom. Uansett hva du har så kan vi auksjonere det bort for deg! Alt i fra verktøy til en ny flott bil. 

Fordelene for deg er; 

  • Svært lav risiko ved salg på auksjon. 
  • Oppnå markedspris og kanskje mer. 
  • Vi håndterer hele salgsprosessen frem til utlevering. 
  • Vi forhandler/mekler om budrunden ikke oppnår minstepris. 
  • Vi hjelper deg å få inn penger for objekter som du ellers ikke har tid til å gjøre noe med. 
  • Du får tid til å bruke tiden din på det som er viktig for deg. 
  • Trygt oppgjør med egen klientkonto. 

Hva koster det? 

Som privatselger betaler du ingen gebyr. Vi tar et auksjonsgebyr fra kjøper ved gjennomført salg. Dersom objektet blir solgt, trekker vi fra markedspakken på kr 790,-